Page 10 - Stressless Brochure Herfst 2017
P. 10

Er is maar één origineel –
en dat is Stressless®
Mede dankzij de gepatenteerde functies hebben alle Stressless®-modellen een unieke constructie en vorm- geving, die het lichaam optimaal ondersteunen. Elk onderdeel van een Stressless® wordt in het fjorden- landschap van Noorwegen geproduceerd.
Noorwegen: het thuis
van het echte comfort
Al ruim 80 jaar zorgen wij voor uw welzijn. Daarom is het voor ons echt heel belangrijk dat de door ons, op duurzame wijze, vervaardigde producten een ongekend comfort in zich dragen. Stressless® com- fortmeubelen worden alleen in Noorwegen gemaakt en wij doen er al het mogelijke aan om de milieube- lasting van onze producten tot het minimum te be- perken. En ook wat sociale verantwoordelijkheid betre , dragen wij ons steentje bij: Zo ondersteunt Ekornes®, The Global Compact van de VN.
Meer info op stressless.nl
Origineel
Glijsysteem
Gepatenteerd
Hoofd- en lendensteun
Gepatenteerd
Slaapfunctie
Vrije keuze voor individueel comfort
Het komt aan op de juiste maat. Alle Stressless®- comfortfauteuils zijn leverbaar in drie verschillende maten, i.c.m. een Classic-onderstel of Signature- onderstel. Kies hieruit de comfortfauteuil die het beste bij uw lichaam en smaak past.
SML
Onderstel in verschillende designs. Klassiek met hout-, of liever modern met aluminiumdesign: Stressless®- comfortfauteuils zijn er in drie onderstelvarianten, passend bij uw persoonlijke inrichtingsstijl.
Classic- Signature- onderstel onderstel
Star- onderstel*
*alleen bij Stressless® City, London, Metro en Paris
De Stressless® fabriek in Noorwegen
INNOVATIEF SINDS 1934


































































































   8   9   10   11   12